Mercedes E – Kuhlmann


Mercedes-Benz gekwalificeerd ombouwer

MERCEDES E 5-DEUREN

De lijkwagen op basis van de Mercedes-Benz E-klasse is bij Kuhlmann Cars ook verkrijgbaar als 5-deurs cabineauto. De extra zitplaatsen in de lijkwagen maken het gemakkelijk voor familieleden of andere medewerkers om mee te reizen. De dynamische proporties en de opwindende lijnen zorgen ervoor dat de hogere klasse ondanks de grote hoeveelheid ruimte ongelooflijk licht en elegant overkomt.


MERCEDES E MAYBACH-DESIGN

Het radiatorrooster lijkt op een krijtstreeppak – de gedefinieerde verticale lijnen geven het een stijlvolle extravagantie. Het krachtige, elegante silhouet wordt benadrukt door de legendarische tweekleurige lak. De lens en de gesmede wielen in “Maybach Design” zijn slechts de kers op de taart van deze lijkwagen.

De bijzondere elegantie wordt ook in het interieur voortgezet. Het interieur is omhuld met “Imperial Gold” en het indirect verlichte en beschermde beeldmotief op de acrylglaswand is indrukwekkend. Zo ziet premium eruit in “Maybach Design” bij Kuhlmann Cars. Een elegante uitstraling gegarandeerd.

Hoe extravagant en ongebruikelijk uw wensen ook zijn, we laten het uitkomen.

Mercedes E – model “Maybach”

MERCEDES E BENELUX

Deze 5-deurs limousine biedt een traditionele uitstraling gecombineerd met een zeer ruime kistruimte. De beide achterdeuren geven toegang tot het kistgedeelte waardoor eenvoudig bloemen bij de kist kunnen gelegd worden.


MERCEDES E 3-DEUREN

Ervaar DE sedan van de uitvaartwagens op basis van de Mercedes-Benz E-klasse. Sportief en krachtig, je glijdt op straat met deze rouwauto – zonder de typische lichtheid en elegantie van de E-klasse te vergeten. Met de grote keuze aan apparatuur, kleurconcepten, materialen in de beste leer- en houtlook, creëren we samen met u een functioneel en elegant exemplaar dat uniek is voor uw onderneming.


Ook in HYBRIDE verkrijgbaar

8 modellen