Nieuws


NIEUW
We wensen onze klant veel succes met de nieuwe wagen! Veel veilige ritten gewenst!
“DE” Belgische ombouwer van rouwwagens: THORMES!

Present op de beurs Funeral@work op 4 en 5 Februari 2023! Allen welkom!


Met de nieuwe ID. Buzz presenteert Volkswagen een van de meest geavanceerde en duurzame voertuigconcepten van dit moment.
De nieuwe generatie van de mobiliteit komt eraan: de innovatieve ID. Buzz.
Het allereerste 100% elektrisch busje van Volkswagen.
Laat u inspireren door het nieuw gedefinieerd ruimtelijk gevoel in een interieur dat gedeeltelijk uit gerecycleerde materialen bestaat, de omvangrijke digitale functies, het visionair design.
Je kan onze demo rouwwagen ID. Buzz bekijken op onze stand Funeral@work 4-5 februari 2023 of maak een afspraak.


Voertuigen ombouwen naar lijkwagens is 1 ding.
De papiermolen voor de homologatie daarentegen is een ander ding. Het is net dat wat ons en onze klanten ongeduldig maakt in de mogelijkheid onze wagens uit te leveren.
Soms moeten op veel verschillende diensten handtekeningen gevraagd worden en blijven de nodige documenten wel heel lang liggen. Waarvoor onze excuses naar onze klanten! Gelukkig zijn er ook vlotte afhandelingen! Dank aan de mensen en diensten die dit mogelijk maken!
Bedankt voor de samenwerking Anse van der Aa. Veel geluk!

Bedankt voor de samenwerking Benoît en Lionel Vangrunderbeek – Family Assistance. Succes!Wij bieden ondersteuning aan onze partner Kuhlmann-Cars GmbH op de uitvaartbeurs in Gorinchem.
Kom langs op woensdag-donderdag-vrijdag 28-29-30 september telkens van 10 tot 18u.
Als exclusief dealer voor België heten wij in het bijzonder alle Belgische begrafenisondernemers van harte welkom!
Marc Cnudde informeert u graag over rouwwagens van topkwaliteit!


U vindt ons op de stand van Kuhlmann Cars. Welkom!

Onze tentoongestelde lijkwagens op de beurs Funeral@work 2022

Wat een fantastische beurs! Wat een fantastisch publiek! Dank aan onze klanten, dank aan de geïnteresseerden.

Funeral@work 2022.


We wensen de uitvaartondernemer in Nederland succes met de nieuwe wagen. Dank voor de fijne samenwerking.


Nieuwe data: 19+20 maart 2022
In Leuven is de Brabanthal opnieuw in gebruik genomen als vaccinatiecentrum. Het betekent dat Funeral@Work enkele weken achteruit moet schuiven. De nieuwe data zijn 19 en 20 maart.Transport voor Funeral Expo 2021Uiteraard houden we rekening met alle Covid-regels en dit voor bezoekers en exposanten.

Funeral Expo is voorbehouden voor professionals uit de uitvaartsector, en na registratie. Om alles veilig te laten verlopen en gezien het private karakter, maakt Funeral Expo gebruik van het Covid Safe Ticket (CST). Dit betekent dat er geen beperking is op aantal bezoekers, dat mondmaskers niet verplicht zijn en dat de afstandsregels niet van toepassing zijn.

Toegang is, na registratie , enkel mogelijk mits het voorleggen van een Covid Safe Ticket (CST) en identiteitsbewijs. Voor bezoekers uit Europa geldt een vaccinatie certificaat (of PCR test) als CST. Aan de ingang hoeft u enkel de Covid-Safe app (*) op uw smart phone te openen en samen met uw identeitskaart voor te leggen.
Hebt u geen Covid Safe App op uw telefoon, dan brengt u een papieren Europees vaccinatie- of PCRtest-certificaat mee, en legt u dit voor samen met uw identiteitsbewijs.


Mercedes E – Maybach Design

Topkwaliteit! Kuhlmann ombouw op basis van Mercedes E.

Maybach Design – Thormes is exclusief dealer voor België.We wensen Mathieu De Wulf van Vandenberghe Begrafenisondernemer veel succes met zijn Lancia Voyager rouwwagen! Van harte geluk gewenst!👍


We wensen Jean Geeurickx en Stéphane Geeurickx van Centre Funéraire SOS-DECES veel succes met de nieuwe wagen met Thormes-ombouw. We wensen onze klant het allerbeste en veel veilige ritten.


Klant Kim Beutels koopt terug bij Thormes. Wij wensen Uitvaartcentrum Beutels het beste toe met zijn Chrysler Voyager en we wensen hen veel veilige ritten.

De mooie Mercury Grand Marquis mag zijn 2e jeugd beleven bij Uitvaart Claeys & Duerinck. We wensen Stefaan Claeys en Lies Duerinck het allerbeste! Succes!


De “basic” ombouw werd met veel enthousiasme onthaald bij Sereni – Uw uitvaartplanner. We wensen Lieselot VandenNest en het voltallig team veel succes toe!👊

Deze wagen is ondertussen in optie genomen.


Funeral@work geannuleerd

Corona. 10 maanden terug kende niemand dit woord in zijn huidige betekenis. Nu beheerst het onze samenleving. Thormes zou deelnemen aan de editie Funeral@work 2021. Doch, door Corona wordt de beurs geannuleerd.Voorstelling van de nieuwe Mercedes E 5-deurs.

Uitnodiging – 30/09/2020 – Heiden

Stijlvol – Elegant – Duitse topkwaliteit. Dit zijn slechts enkele trefwoorden waarmee we de nieuwe 5-deurs lijkwagen van het topmerk Kuhlmann-Cars kunnen omschrijven. Na een lange ontwikkeling is er opnieuw een VIP-huwelijk ontstaan tussen de Mercedes E-klasse en Kuhlmann-Cars. Dit prachtig voertuig wordt door de ombouwer naar voor gebracht onder het motto “keep it simple”. Momenteel is het de enige Duitse ceremonie 5-deurs op de markt.

Wil je hem op de eerste rij ontdekken dan nodigen wij U graag uit naar de voorstelling op 30/09/2020 bij Kuhlmann-Cars in Heiden (Duitsland). Reserveren is noodzakelijk.
Funeral Expo for Professionals : een jaar uitgesteld

nieuwe data op 2 – 3 oktober 2021

Gezien de evolutie met betrekking tot het Corona COVID-19 virus en de onzekerheid die daarmee gepaard gaat, is beslist om Funeral Expo for Professionals uit te stellen naar 2021. De zorg om de gezondheid en het welzijn van exposanten, bezoekers en medewerkers staat steeds voorop. Bijkomend is het door de onzekerheid onmogelijk om u, als bezoeker, een voldoende kwalitatieve beurs in oktober te kunnen garanderen


Ombouw voor 4 kisten


Uitlevering nieuwe Mercedes E

Heel veel dank aan Filippo Cocomazzo van Pompes Funèbres Lescart-Cocomazzo.
Wij wensen hem het allerbeste en vele veilige ritten met zijn nieuwe begrafenisauto op basis van Mercedes-Benz E Kuhlmann-Cars!

Klant kiest voor zijn nieuwe Mercedes E rouwwagen terug voor Thormes en daar zijn we heel erg trots op.

Ophalen van een Mercedes E-klasse bij Kuhlmann Cars

Thormes-ombouw


Maximale bergruimte

Begrafenisondernemers zijn enthousiast over de Thormes-ombouw “lage bodem, maximale bergruimte”.


Oproep om lokaal te kopen


Praktische overbrengwagen

Na een eerdere samenwerking voor een mooie ceremoniële rouwwagen met Afscheidscentrum Gentier-Verstraeten, mogen we opnieuw aan de slag voor de ombouw van een heel praktische overbrengwagen. 


Milimeterwerk

Als de klant millimeterwerk vraagt, doen wij dat met heel veel passie. Werken op maat van onze klant is trouwens onze specialiteit. Wij bestelden deze wagen, bouwden hem om volgens de noden en wensen van het familiebedrijf.

4-kisten en elektrische plateau

Een wagen ontworpen op vraag van de klant!

Opbergruimtes worden veelal voorzien onder de vloerplaat maar bemoeilijken daardoor het inladen omwille dat er hoger getild moet worden. Vandaar dit nieuwe model.


Verkoop en service terug opgestart

Vanaf 4 mei kunnen we terug aan de slag.
Dus we kunnen nu reeds afspraken inplannen!

Na de lockdown zijn we dubbel zo enthousiast de begrafenisondernemers te steunen met raad en daad.
(200% enthousiasme verdubbeld naar 400%?!😂)


Corona-maatregelen

Thormes sluit de deuren en ook alle bezoeken bij U als klant worden uitgesteld. Elk menselijk contact wordt vermeden.

We zijn telefonisch en per mail bereikbaar.

Wagens kunnen enkel heel uitzonderlijk (volgens uw behoeften in een noodsituatie!) nog uitgeleverd of hersteld worden (mits voorafgaand overleg).

Alle niet noodzakelijke herstellingen en onderhoudsbeurten worden uitgesteld.


Zowel “binnen” als “buiten” mooie details

De Landauer en buitenverlichting brengen de wagen naar een hoger niveau. Het lichte interieur doet het heel erg goed in deze wagen.


De vennootschap Thormes neemt de vorm aan van een besloten vennootschap


Nieuw artikel : TH handschoenen en houder

Nieuwe brochure weldra in de postbus van elke begrafenisondernemer

HYBRIDE !

Onze partner Kuhlmann Cars presenteert met heel wat trots de hybride Mercedes-Benz E-Klasse 


Je vindt ons voortaan ook op facebook ! https://www.facebook.com/thormes.be


NIEUWE PARTNERS

Thormes blijft trouw aan topkwaliteit en wordt partner van

Biemme Special Cars en Kuhlmann Cars

Biemme is reeds jaren één van de toonaangevende lijkwagenbouwers voor de Italiaanse markt. Met zijn uitgelezen design die zowel buitenuit als binnenin terug te vinden is, zijn exclusieve materiaalkeuze en dit alles samen met een jarenlange ervaring bekomt men een topklasse rouwwagen.

Biemme biedt dan ook de Rolls Royce onder de lijkwagens aan, maar ze bouwen vooral op de Maserati Ghibli, de Jaguar XJ en 2 modellen op de Mercedes E-klasse.

Kuhlmann Cars bouwt DE sedan van de uitvaartwagens op basis van de Mercedes-Benz E-Klasse. Sportief en krachtig, je glijdt op straat met deze rouwauto – zonder de typische lichtheid en elegantie van de E-Klasse te vergeten. Met de grote keuze aan apparatuur, kleurconcepten, materialen in de beste leer- en houtlook, creëren we samen met u een functioneel en elegant exemplaar dat uniek is voor uw onderneming.


Het werd een stralend weekend in Tour & Taxis


Bezoek ons op onze stand op 5 en 6 mei !

We exposeren een overbrengwagen VW Caddy Maxi

Tour & Taxis, Havenlaan 86c, 1000 Brussel


Funeral@work 2018

112m2

5 demo voertuigen

Europese begrafeniswagens fenomenaal in opmars !


Breng een bezoek op de stand van onze partners : Ducarme, Collet, Wilcox, Bergadana

Funéraire Paris 2017

We zijn 3 dagen aanwezig om u bij te staan met info over begrafeniswagens, zowel ceremonieel als overbreng.

Voor de Belgische markt vraagt u op de stand naar Thormes.

Interesse in een overbrengwagen ? Sober of heel luxueus … het kan allemaal … bezoek Ducarme en Collet, beiden van de Gruau Groupe.

Interesse in een klasse begrafeniswagen Jaguar XF ? Bezoek Wilcox.

En voor het nieuwe model op de Mercedes E, kom je naar Bergadana-Hentschke.


We waren aanwezig op de professionele beurs “Le salon du FUNERAIRE” in Namen.

Gezien een groot deel van onze klanten franstalig is, vonden we het noodzakelijk aanwezig te zijn op deze première in Wallonië, hen en andere bezoekers te woord te staan over onze producten, de nieuwe modellen begrafeniswagens en de service welke wij bieden.


In Namen start men een nieuwe beurs voor de begrafeniswereld.

Iedereen welkom op 10 en 11 juni van 10u tot 19u op onze stand nr. 3  

Op de binnenstand presenteren we jullie een demo Volvo V70 lijkwagen met slechts 14.000km

     

alsook de Binz “fiberline”-inbouw voor de Mercedes V/Vito, welke een première is in België.

     

Buiten showen we jullie een tweedehands Mercedes Vito met een maximum aan bergruimte

     

en een tweedehands Chrysler Voyager met heel wat potentieel.

     


Met dit team stonden we klaar voor funeral@work.

Dank aan de vele bezoekers !

DSC_4615

 


KOM KIJKEN naar volgende MODELLEN

FUNERAL@WORK

28 en 29 JANUARI 2017

Wilcox Jaguar Hearses 14-09-16

JAGUAR XF

Renault Trafic Orchidee

RENAULT TRAFIC

20151123_143551

MERCEDES C


WELKOM

STANDNUMMER 51

toegewezen gekregen

VAKBEURS VOOR DE UITVAARTSECTOR

FUNERAL@WORK

28 en 29 JANUARI 2017


Nieuwe JAGUAR XF – B E S C H I K B A A R   Afbeeldingsresultaat voor emoticons

Uitvoering “Ascot”

Uitvoering “Oxford”


Nieuwe JAGUAR XF

EIGENTIJDS DESIGN

vanaf eind 2016

Uitvoering “Ascot”

Ascot front panoramafoto

Uitvoering “Oxford”

Oxford side panoramafoto


 

Uitlevering van 1ste Thormes “Ford Mondeo

DSC_0466

Proficiat Uitvaarten Gentier-Verstraeten !

DSC_0477 DSC_0450 DSC_0473


Vanaf 18 april wegenwerken

We blijven bereikbaar !

Scan0001


BEFA DUISBURG

IMG_20160409_090919473 IMG_20160409_090949364

IMG_20160409_125119511 IMG_20160409_143251329


UITNODIGING

zaterdag 9 april

BEFA DUISBURG

http://www.forum-befa.de

De BEFA beurzen zijn ’the place to be’ voor de uitvaartsector.

3 van de Thormes-partners stellen daar voertuigen ten toon, op basis van Mercedes, Volvo en Ford.

De beurs gaat door op zaterdag 9 april in Duisburg – Duitsland.

Interesse in vrijkaarten voor deze internationale gebeurtenis ? Geef een seintje info@thormes.be of 09/252.57.07 en wij bezorgen U toegangskaarten.


FUNERAL@WORK een groot succes !

DSC_3336

JANUARI 2016 : Thormes neemt een fantastische start. De nieuwe catalogus werd per post aan elke begrafenisondernemer bezorgd. Het salon Funeral@work was de ideale gelegenheid voor de voorstelling van enkele van onze ceremoniële wagens “de Volvo V70 van Nilsson en de Ford Mondeo van Hentschke” en een demo transfer wagen voor de ombouwingen van Heroma. Dank aan alle bezoekers !