Overbrengwagen basic, maatwerk, 4-kisten,… – Thormes


Overbrengwagens in opmars

Onze werkpaarden (overbrengwagens) worden steeds meer paradepaarden (ceremoniële wagens).

De overbrengwagens worden steeds beter en completer omgebouwd om praktischer te werk te kunnen gaan bij een ophaling. De vraag naar extra toebehoren en bergruimtes blijft jaar na jaar toenemen.

Sommige overbrengwagens worden zodanig luxueus ingericht dat ze perfect ingezet kunnen worden om ceremoniële diensten te doen.

Het woord “camionette is verleden tijd voor professioneel ingerichte rouwwagens.

TRANSPORT “MULTI”

Lage bodem=ergonomisch om te laden maar toch veel bergruimte…

Het kan beiden met onze “multi”.

Door alle ruimtes optimaal te benutten is er plaats voor 2 kisten met lage laaddrempel, een uitschuifbaar bloemen-/urneschap al dan niet gedecoreerd met een verlicht “stilleven”. Via de zijdeur is er toegang naar bergruimte voor schaarkar, plooibrancard, extra bloemen, allerlei materiaal. 3 vliegen in 1 klap: * overbrenging * ceremonie * urnebijzetting.


MAATWERK

Gezien elke wagen uniek is, op maat van de klant, varieert de inrichting van basic tot uiterst stijlvol. We werken in samenspraak met de begrafenisondernemer volgens zijn wensen, budget, tradities, cliënteel…


TRANSPORT 4 KISTEN

De 4-kisten-uitvoering biedt u, naast zijn gewoon werk als overbrengvoertuig, de extra mogelijkheid om lege kisten tussen diverse locaties te transporteren. Ook voor crematievervoer biedt het bovendek een zee aan ruimte voor bloemen. De keuze gaat van een vrij eenvoudige inrichting tot uiterst ergonomische toepassingen.
HALF-HOGE BODEM

De oprijklep biedt de perfecte hoogte om met een brancard in de wagen te rijden, de bijkomende rollers op de klep vergemakkelijken het inladen van een kist.


VLAKKE BODEM

Bij het type “vlakke bodem” worden zowel de zijkanten als het plafond degelijk afgewerkt, voorzien van LED verlichting alsook de wielkasten afgewerkt.


BASIC

Door gebruik te maken van kwalitatieve producten maar met minder design-afwerking, staan de basic ombouws bekend als efficiënt en goed te onderhouden tegen een uiterst aantrekkelijke prijs.

Deze basic-functionaliteit is uw winst.